Tongkat Ali

Ramuan ini digunakan dalam banyak produk yang bertujuan untuk meningkatkan keupayaan seksual lelaki kerana manfaatnya yang dicadangkan pada tahap testosteron dalam badan lelaki. Dilaporkan bahawa ramuan itu adalah penggalak libido yang berkesan, mempunyai agen anti-bakteria dan dapat membantu merawat pelbagai jenis kanser, termasuk kanser prostat. Ramuan juga boleh membantu mengurangkan tahap tekanan dan gejala-gejala bantuan kecemasan.

Maca Root

Maca Root bukan sahaja suplemen yang sangat baik untuk menyokong kesihatan seksual di kalangan wanita dan lelaki, tetapi juga merupakan kompaun yang berkesan untuk meningkatkan tahap libido dan meningkatkan daya tahan semasa aktiviti seksual dan fizikal. Dilaporkan bahawa ramuan ini juga kaya dengan vitamin, magnesium, kalsium, besi dan zink. Selain itu, ia dikenali sebagai penggalak tenaga, pengimbang mood dan tambahan kesihatan kesihatan yang berkesan.

Guarana

Ramuan ini terdapat dalam banyak tenaga dan minuman sukan juga. WebMD melaporkan bahawa Guarana mempunyai banyak kegunaan yang berbeza. Ramuan boleh menyokong penurunan berat badan, meningkatkan prestasi fizikal, mengurangkan keletihan fizikal dan mental dan juga meningkatkan tahap tenaga di dalam badan. Ramai individu juga menggunakan Guarana untuk membantu tekanan darah rendah, keletihan kronik dan meningkatkan keinginan seksual.

Patented ingredients

RANA Coffee terdiri daripada Tongkat Ali yang digunakan secara tradisional yang membantu menghidupkan tubuh anda dan meningkatkan kualiti air mani untuk memberikan anda pengalaman yang tidak dapat dilupakan. Dengan gabungan bahan-bahan yang dipatenkan (Prosteap), Maca Root dan Guarana ekstrak, RANA Coffee pasti merupakan cawan kopi yang sempurna untuk manusia.

Kopi Lelaki Bikin Stamina Lebih Kuat!

Kopi RANA dirumus daripada 100% herba tradisional khusus untuk mengembalikan tenaga dalaman bagi yang ingin bergelar lelaki sejati.

Piawaian kualiti tertinggi
Lebih keras, lebih besar, lebih kuat & lebih baik
100% Alam semulajadi
Tiada kesan sampingan
Stamina yang lebih baik
Merangsang testosteron
Efficien
Ia bertindak pantas
Ia kopi
Alternatif yang baik untuk kapsul lisan
Transparent
Semua bahan disenaraikan
Memberikan kuasa kepadatan tenaga jantan yang padu walaupun setelah bahtera berlabuh!
[woocomposer_grid shortcode=”JTVCcmVjZW50X3Byb2R1Y3RzJTIwJTIwcGVyX3BhZ2UlM0QlMjIxMiUyMiUyMGNvbHVtbnMlM0QlMjIzJTIyJTIwb3JkZXJieSUzRCUyMmRhdGUlMjIlMjBvcmRlciUzRCUyMmFzYyUyMiU1RA==” products_style=”style-1″]

Khasiat Kopi Jantan Tradisional:-

– Merawat kegagalan ereksi.
– Memanjangkan tempoh ereksi.
– Merawat pancutan pra-matang.
– Menambah pengeluaran air mani.
– Mengekalkan stamina dan tenaga.
– Mencuci buah pinggang.
– Melawaskan perkumuhan.
– Mengurangkan kelesuan.